In augustus 2005 werd Slagerij-Traiteur FRANK & SABRINA te Lede opgericht. Beiden zijn wij afkomstig uit het slagers milieu reeds 3 generaties lang en dus opgegroeid tussen vee en vlees. Een slagerij beginnen met vlees rechtstreeks van de hoeve was dus maar een kleine stap.


Frank bezeten door het slagersvak, begreep al snel dat het slagersassortiment niet louter rond de klassieke vleesstukken en charcuterie draait. Na jaren staat de slagerij nog steeds garant voor een rijke vleeskeuze, een specialiteit van verscheidene dagverse gehaktsoorten (allen vrij van gluten en allergenen), eigen bereide charcuterie, kant-klaar gerechten en nog meer lekkers van de bovenste plank.

U BENT OP ZOEK NAAR EEN SPECIAAL STUKJE VLEES ?
INDIEN U OP ZOEK BENT NAAR EEN BEPAALDE VLEESSOORT OF CHARCUTERIE VERTEL HET ONS!
VAST EN ZEKER VINDEN WE VOOR JOU EEN OPLOSSING.
WIL U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE ALLERNIEUWSTE TROEVEN?
VOLG DAN SNEL DE FACEBOOK- & INSTAGRAMPAGINA!
NIEUW ! & PROMOTIES !
ONZE KLANTENKAART (spaarkaart gehakt) IS VERVANGEN DOOR EEN ELEKTRONISCHE KLANTENKAART VAN JOYN!
DEZE KAART BIEDT MEER MOGELIJKHEDEN TOT EXTRA'S!
NIEUW IN ASSORTIMENT VOOR DE GRILL OF TE BAKKEN: SPINNEKOPJES VAN BELGISCH BRAS-VARKEN!
                          We hebben dit handig verpakt onder vacuum!
 

VOOR LIEFHEBBERS:  HIGH QUALITY BEEF
                                         URUGUAY RIB-EYE GRAANGEVOEDERD (grain-fed) 
 
TERUG IN ASSORTIMENT :diamanthaas (of jodenhaas/merlan/visje) van Franse Charolais.  Geschikt om te braden of klaar te maken als rundsgebraad!
WE ZIJN OOK VAN START MET EEN VERNIEUWDE BEREIDING: RUNDSSTOOFVLEES OP Z'N VLAAMS(bruin bier, mosterd, enz) VAN BELGISCH-WIT-BLAUW RUNDSVLEES.
STEEDS IN TOONBANK: ENTRECOTE MET/ZONDER BEEN VAN FREYGAARD (FINS RUNDSVLEES) goed doorweven met vet en 21 dagen gerijpt in koelkast !
BESTELLINGEN AFHALEN NA SLUITINGSTIJD
INDIEN HET VOOR IEMAND ONMOGELIJK IS OM TIJDIG IN DE SLAGERIJ TE ZIJN? GEEN PROBLEEM :           BESTELLINGEN KUNNEN AFGEHAALD WORDEN TOT 19h.!
GRAAG ONTVANGEN WE DE BESTELLING TEN LAATSTE 30min VOOR SLUITING (18h)!
MAAK IEMAND BLIJ MET EEN GESCHENKBON

Geschenkbon Slagerij Frank en Sabrina

VITA prijzen voor Frank & Sabrina

Al meerdere keren namen Meesterslagers Frank & Sabrina deel aan de nationale prijskamp voor schoon slachtvee, alias "De Vette Os". Verschillende prijzen werden al in de wacht gesleept. De prijs wordt toegekend aan een prijsbeest dat volgens de strengste VITA normen gekweekt wordt.


VITA is synoniem voor een totaalkwaliteitsproduct,... een stuk vlees dat gezondheid, smaak, malsheid, voedselveiligheid, garantie, milieu- en diervriendelijkheid en traceerbaarheid verenigt.

prijs de vette os