Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Gevogelte

Label rouge kippen

Label Rouge-kippen zijn een specifieke categorie pluimvee die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het Franse Label Rouge-certificeringsprogramma. Dit programma werd in 1960 opgericht om de kwaliteit van landbouwproducten in Frankrijk te waarborgen en consumenten een garantie te bieden voor producten van uitmuntende kwaliteit. Label Rouge-kippen staan bekend om hun sappige vlees, intense smaak en een textuur die verschilt van regulier pluimvee.

De toetsingscriteria om het label te krijgen zijn de smaak, textuur en de vrije-uitloop mogenlijkheid., Maar ook de voeding en de groeisnelheid van de kippen die lager is dan bij reguliere kippen, wat zorgt voor een betere vleeskwaliteit. De kwaliteitscontroles en inspecties gedurende het hele productieproces, van de kweek van de kippen tot het slachtproces.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website:  www.redlabelpoultry.com.

Gallux kippen

In ons assortiment kan u ook de Gallux kippen terugvinden. Dit zijn kippen van Belgische bodem die met bijzondere aandacht voor dierenwelzijn en milieu worden gekweekt.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website www.gallux.be