Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Kaas & Charcuterie

Charcuterie en kazen van het huis

Bacon gerookt (Brasvar & Iberico)

Gezouten spek

Gerookt spek (Brasvar & Iberico)

Spicy pastrami

Mosterdspek

Crispy bacon

Breughelspek

Rosbief

Roti

Frikadons (*)

* steeds in het assortiment frikadon van varken, kip en kaas. In het herfstseizoen voorzien we ook een frikadon met noten en rozijnen.

Weetje: we hebben ook pikante droge worstjes van Iberico met harisa kruiding.

Rauwe ham

We houden steeds een ruim assortiment aan van rauwe hammen van zowel Belgische, Italiaanse als Spaanse oorsprong

Zo hebben we regelmatig ook de Iberico Belotta in de toonbank liggen. Maar ook nog heel wat andere specialiteiten zoals Secreto 07, Lardo di Colonato, Guancialespek en nog veel meer. Met al deze specialiteiten maken we graag tapasplanken voor jouw volgende feestje of me-time moment.

Kazen

We hebben steeds een ruim aanbod aan exclusieve harde kazen vooral van Franse, Oostenrijkse en Italiaanse oorsprong. Sabrina kiest de kazen zorgvuldig uit om steeds dat stukje kaas aan te bieden dat prijs/kwaliteit onweerstaanbaar is.

Het grootste deel van onze snijkazen worden voorzien door Beemster. Bijzonder interessant aan Beemsterkaas is dat deze lactosevrij is. In het assortiment voorzien we steeds jonge, licht belegen, belegen en oude kaas.

Weetje: al onze panklare gerechten met kaas zijn bereid met Beemsterkaas.