Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Over ons

Over slagerij frank & sabrina

In augustus 2005 werd Slagerij FRANK & SABRINA in Lede opgericht. Zowel Frank als Sabrina zijn afkomstig uit het slagersmilieu. Ze zijn opgegroeid tussen vee en vlees en al drie generaties lang zit het vak in hun bloed. Een slagerij beginnen met vlees rechtstreeks van de hoeve was dus maar een kleine stap.

Frank bezeten door het slagersvak, begreep al snel dat het slagersassortiment niet louter rond de klassieke vleesstukken en charcuterie draait. Na al die jaren ervaring staat onze slagerij nog steeds garant voor een rijke keuze aan vers vlees, een specialiteit van verscheidene dagverse gehaktsoorten (allen vrij van gluten en allergenen), eigen bereide charcuterie, kant en klare maaltijden en nog meer lekkers.

Sabrina is ook een echte krak in haar vak. Ze is een echte Houdini in de keuken en weet als de beste de klanten te adviseren en aan hun wensen te voldoen. Verder staat Sabrina in voor de vele specialiteiten die de slagerij te bieden heeft op gebied van kaas en charcuterie.