Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Rundsvlees

BElgisch Witblauw

Het Belgisch Witblauw is een runderras afkomstig uit België. Het ras staat bekend om zijn opvallende spierontwikkeling en hoog vleesrendement. Kenmerkend voor Belgisch Witblauw-ras is de vleeskwaliteit. Het vlees staat bekend om zijn malsheid en sappigheid. Het heeft over het algemeen een laag vetgehalte en een hoog percentage mager vlees, wat resulteert in een goede vleeskwaliteit.

EEN STUKJE RUNDSVLEES UIT HET BUITENLAND?

Wist je dat Frank wekelijks op zoek gaat naar een nieuw exclusief stukje rundsvlees? Zowel voor een côte à l’os als een rib-eye, lende of filet pur ben je bij ons aan het goede adres. Frank trekt steeds zelf de kwaliteit na om te garanderen dat het vlees zowel qua smaak, textuur als de oorsprong ervan goed is bevonden. 

Bovendien adviseert Frank graag de klanten over hun keuze en kan hij als de beste zeggen hoe elke soort smaakt en hoe je deze het beste bereid. Zo hebben we regelmatig in het assortiment Simmental, Montbeliarde, Scottona, Rubia Gallega en veel meer.