Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Lamsvlees

Scotch Lamb

Het lamsvlees dat in onze winkel wordt aangeboden draagt het label “Scotch lamb” en wordt door Frank zorgvuldig uitgekozen uit de Schotse Vivers-lammeren. “Scotch lamb” is een label dat wordt gebruikt om lamsvlees aan te duiden afkomstig uit Schotland, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige vleesproducten. Het vlees is afkomstig van lammeren die zijn grootgebracht volgens strikte kwaliteitsnormen en een gecertificeerd traceerbaarheidssysteem.

Lamsvlees wordt gewaardeerd om zijn smaak en malsheid. Het vlees heeft een fijne textuur en een milde, sappige smaak. De Schotse lammeren worden vaak gevoed met een dieet dat voornamelijk bestaat uit gras en heide, wat bijdraagt aan de unieke smaak van het vlees.

In de culinaire wereld wordt lamsvlees vooral gewaardeerd vanwege zijn veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt in verschillende gerechten, zoals ovenschotels, braadstukken en zelfs BBQ. Het vlees komt bovendien goed tot zijn recht bij verschillende kookmethoden.