Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Kalfsvlees

Peter's Farm

Kalfsvlees is rijk aan mineralen en vitaminen. Het is licht verteerbaar en veelzijdig te bereiden. Slagerij Frank en Sabrina werkt samen met Peter’s Farm voor het assortiment aan kalfsvlees.

Peter’s Farm is een merk van kalfsvlees dat zich richt op het produceren van kwalitatief hoogwaardig en ethisch verantwoord kalfsvlees. Peter's Farm heeft een uitstekende reputatie wat dierenwelzijn betreft omdat de kalveren vrije uitloop hebben. Dit betekent dat de kalveren kunnen interageren en socialiseren met andere kalveren in ruime stalling of op de weide.

De kalveren lopen vrij rond in kuddes van gemiddeld 60 dieren. Deze natuurlijke behoefte wordt gecombineerd met maximale zorg en aandacht voor elk kalf. Onze kalveren bepalen zelf wanneer en hoeveel ze willen eten en of ze willen staan, lopen, liggen, spelen of slapen. De kalveren spelen met skippyballen en schuren lekker langs borstels. 

Deze aanpak streeft ernaar om een meer humane en natuurlijke omgeving voor de dieren te bieden. Deze methode vertaalt zich dan ook in kwaliteitsvol en mals kalfsvlees.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de website zelf: www.petersfarm.nl/